• یکشنبه ۲۸ بهمن ماه، ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۴
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 9711-4891-5
  • خبرنگار : 59001
  • منبع خبر : گفتگو

عرضه 2 برابری مرغ در قزوین/ 40 درصد مرغ‌ها دولتی است

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی‌فروشان استان قزوین گفت: روزانه 40 تُن مرغ گرم با قیمت دولتی و 60 تُن نیز با قیمت آزاد در بازار عرضه می‌شود؛ علاوه بر آن نیز روزانه 10 تا 15 تُن مرغ منجمد با قیمت کمتر از 10 هزار تومان به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

اکبر آقاجانی رئیس اتحادیه مرغ و ماهی‌فروشان استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه قزوین،
اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز تقاضا برای گوشت مرغ به دوبرابر افزایش پیدا کرده است و در پی آن میزان عرضه گوشت مرغ در واحدهای فروش افزایش دوبرابری داشته است؛ همچنین عرضه مرغ با نرخ دولتی نیز در میزان عرضه و تقاضای این محصول تأثیرگذار بوده است.

وی با اعلام اینکه کشتارگاه‌های استان ظرفیت 300 تُن کشتار در روز را دارند، اضافه کرد: روزانه 40 تُن مرغ گرم با قیمت دولتی و 60 تُن نیز با قیمت آزاد در بازار عرضه می‌شود؛ علاوه بر آن نیز روزانه 10 تا 15 تُن مرغ منجمد با قیمت کمتر از 10 هزار تومان در بازار به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی‌فروشان استان قزوین با اشاره به اینکه 210 واحد عرضه مرغ در سطح استان وجود دارد، ادامه داد: از این تعداد 115 واحد در شهر قزوین قرار دارد و تعداد واحدهای عرضه‌کننده مرغ دولتی به استانداری و سازمان صنعت، معدن و تجارت به‌منظور نظارت ارائه شده است.

وی با اشاره به اینکه افزایش قیمت نهاده‌های دام و طیور در افزایش قیمت مرغ بی‌تأثیر نبوده است، اعلام کرد: در حال حاضر قیمت مرغ گرم دولتی به ازای هر کیلوگرم 11 هزار و 500 تومان و قیمت درب کشتارگاه نیز برای هر کیلوگرم 13 هزار و 700 تومان است و مصرف‌کننده نیز می‌تواند مرغ را با قیمت هر کیلو 14 هزار و 450 تومان خریداری کند.

 آقاجانی یادآور شد: با توجه به اینکه در فصل زمستان قرار داریم تقاضا برای ماهی نیز بالاست و روزانه 10 تُن ماهی در واحدهای عرضه استان توزیع می‌شود.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: