• چهارشنبه ۲۲ شهریور ماه، ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۲
  • دسته بندی : شهرستانها
  • کد خبر : 966-3697-5
  • خبرنگار : 59001
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

تولید بیش از یک‌میلیون قطعه جوجه نیمچه گوشتی در بوئین‌زهرا

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین‌زهرا از نظارت بهداشتی بر تولید 1 میلیون و 52 هزار و 340 قطعه جوجه نیمچه گوشتی در 5 ماهه نخست سال 96 در واحدهای پرورش طیور گوشتی شهرستان بوئین‌زهرا خبر داد.

به گزارش ایسنا منطقه قزوین، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، مهدی مهرزاده گفت: اداره دامپزشکی بوئین‌زهرا بر کلیه مراحل بهداشتی- قرنطینه‌ای ازجمله جوجه ریزی، پرورش، کشتار و عرضه به بازار مصرف نظارت دارد.

وی خاطرنشان کرد: به‌منظور تأمین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی مراقبت‌های بهداشتی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی دامپزشکی درزمینهٔ رعایت شرایط امنیت زیستی، واکسیناسیون، نمونه‌برداری و بازدیدهای دوره‌ای در واحدهای مرغ گوشتی صورت می‌گیرد.

مهرزاده در پایان بابیان اینکه رعایت کلیه موازین بهداشتی-قرنطینه‌ای و اجرای دقیق و کامل برنامه واکسیناسیون منجر به کاهش بروز بیماری و افزایش ارزش‌افزوده و پایداری تولید می‌گردد، اطمینان داد اداره دامپزشکی بوئین‌زهرا با تمام توان علمی و تجربی در راستای تولیدی سالم و بهداشتی برای مصرف‌کنندگان و با صرفه اقتصادی جهت تولیدکنندگان اقدامات لازم را به عمل خواهد آورد.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: