• چهارشنبه ۲۳ اسفند ماه، ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 9612-4691-5
  • خبرنگار : 59001
  • منبع خبر : ----

توقیف 400 کیلوگرم مرغ فاقد بسته‌بندی دریکی از رستوران‌های قزوین

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین بابیان اینکه استفاده از گوشت و مرغ فله و بدون هویت در رستوران‌ها، به دلیل مشخص نبودن تاریخ تولید و انقضاء و محل تولید و نگهداری ممنوع است، اعلام کرد: 400 کیلوگرم مرغ فاقد بسته‌بندی دریکی از رستوران‌های قزوین توقیف شد.

به گزارش ایسنا منطقه قزوین،
به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، عیسی غیاث یزدی اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و آغاز مسافرت‌های نوروزی، طرح مشترک نظارت بر واحدهای عرضه انواع فرآورده‌های خام دامی به‌صورت مشترک توسط کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان قزوین و سایر دستگاه‌های نظارتی آغازشده تا ضمن بازدید از رستوران‌های داخل شهر و بین‌راهی، از کیفیت و سلامت فرآورده‌های مصرفی در این واحدها اطمینان حاصل شود.

وی تصریح کرد: روز گذشته دریکی از بازدیدهای مشترک 400 کیلوگرم گوشت مرغ (سینه مرغ) فاقد هویت دریکی از رستوران‌های بین‌راهی در مسیر «قزوین- زنجان» کشف و ضمن توقیف محموله پس از تشکیل پرونده از محموله نمونه‌برداری به عمل آمد.

یزدی تأکید کرد: منبع تأمین فرآورده‌های خام دامی در رستوران‌ها باید تحت نظارت دامپزشکی باشد و تاریخ تولید و انقضاء آن مشخص باشد و امکان بررسی نحوه تهیه و نگهداری آن وجود داشته باشد، در غیر این صورت با مشاهده محموله‌های فاقد هویت به دلیل اینکه سلامتی مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد طبق قوانین سازمان دامپزشکی برخورد خواهد شد.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: