• دوشنبه ۲۱ خرداد ماه، ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۵
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 973-6490-5
  • خبرنگار : 59001
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

توصیه‌های دامپزشکی برای خرید گوشت قرمز

با توجه به شروع فصل گرم سال و احتمال افزایش رخداد برخی بیماری‌ها ازجمله تب کریمه -کنگو و همچنین افزایش فسادپذیری محصولات پروتئینی مردم باید در خرید گوشت قرمز دقت داشته باشند.

به گزارش ایسنا منطقه قزوین، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، با توجه به شروع فصل گرم سال و احتمال افزایش رخداد برخی بیماری‌ها ازجمله تب کریمه -کنگو و همچنین افزایش فسادپذیری محصولات پروتئینی باید اصول صحیح نگهداری این محصولات را رعایت کرد.

خریداران باید توجه کنند که گوشت قرمز باید دارای مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی باشد همچنین تاریخ انقضای گوشت گاو و گوساله حداکثر 5 روز، گوسفند حداکثر 3 روز و آلایش دامی همچون جگر، دل و قلوه حداکثر 2 روز بعد از خروج از کشتارگاه است.

سطح ظاهری لاشه باید بدون تورم، خون‌مردگی، تغییر رنگ و خراش باشد و نباید بوی غیرطبیعی مانند بوی ترشیدگی یا تعفن از لاشه حس شود، همچنین سطح گوشت و عضلات باید سفت و دارای قوام خاص بوده و نباید نرم و لزج یا خشک و چروکیده باشد.

در مورد گوشت‌های بسته‌بندی، علاوه بر رعایت موارد فوق باید به مشخصات شرکت بسته‌بندی ازجمله شماره پروانه بهداشتی سازمان دامپزشکی دقت کنند.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: