• سه شنبه ۵ تیر ماه، ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۵
  • دسته بندی : شهرستانها
  • کد خبر : 974-797-5
  • خبرنگار : 59001
  • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا

توصیه‌های دامپزشکی آبیک برای تهیه ماهی سالم

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک به شهروندان توصیه کرد: که انواع آبزیان را از مرکز معتبر سطح شهر خریداری کنند و در هنگام خرید ماهی تازه به یک سری نکات بهداشتی توجه داشته باشند.

به گزارش ایسنا منطقه قزوین، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، مرتضی یعقوبی اظهار کرد: برای عرضه ماهی در فروشگاه‌ها بهتر است که ماهی در محیط یخچال نگهداری شود تا در معرض گردوغبار، حشرات و نور خورشید نباشند.

وی افزود: تخلیه امعاء و احشاء ماهی توسط برخی فروشندگان می‌تواند یکی از علائم فساد ماهی باشد. بعد از مدتی که ماهی در فروشگاه باقی ماند، فساد شروع‌شده، ماهی خشک و از ترشحات لزج پوشیده می‌شود و با توجه به اینکه خشک بودن ماهی سوءظن خریدار را برمی‌انگیزد، لذا این فروشندگان دائماً ماهیان را شست‌وشو می‌دهند تا ظاهری طبیعی و مطلوب داشته باشد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آبیک بابیان اینکه ماهی کهنه، فلس‌هایی بلند شده و میخ مانند دارد که به‌راحتی کنده می‌شود، خاطرنشان کرد: در این حالت برخی از فروشندگان ممکن است اقدام به کندن فلس‌های ماهی کنند تا شک فاسد بودن و مانده بودن ماهی از جانب خریدار از بین برود

وی عنوان کرد: ماهی تازه دارای شکم سفت، دارای رنگ و جلای طبیعی و ماهی فاسد دارای شکمی نرم و برآمده و دارای رنگ‌دانه‌های غیرطبیعی است که مشاهده این تغییر روی شکم ماهی یکی از دلایل فاسد بودن آن است.

یعقوبی یادآور شد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف با ارسال پیامک به سامانه 50001512 این اداره را در ارتقاء سطح بهداشت جامعه یاری کنند.

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: