معاون هماهنگکننده فرماندهی انتظامی استان قزوین گفت: ناجا در سالهای اخیر به سازمانی پیشرو در زمینههای علمی، فناوری و استفاده از تکنولوژیهای روز تبدیل شده است؛ توجه به توسعه علم و دانش در نیروی انتظامی از چشماندازهای پلیس اسلامی محسوب میشود که کمک شایانی به ایجاد امنیت و آرامش پایدار در جامعه کرده است.
سرهنگ سید مجتبی اشرفی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا منطقه قزوین، تصریح کرد: در یک جامعه رو به رشد و توسعهیافته نظم و امنیت مطلوب و پایدار بدون مشارکت جدی و مسئولیتپذیری مردم حاصل نمیشود.
اظهار کرد: نظم و امنیت پایدار از مبانی مهم توسعه در ابعاد مختلف است و مشارکت مردمی در امنیت یکی از مصادیق مشارکت در توسعه ملی است زیرا توسعه همهجانبه بدون برقراری نظم و امنیت همهجانبه ممکن نخواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: درواقع پلیس تولیدکننده امنیت اجتماعی نیست بلکه امنیت مطلوب محصول کارکرد صحیح تمام نهادهای اجتماعی و انجام وظایف شهروندی همه افراد جامعه است پلیس نیز ضمن اینکه حافظ امنیت تولیدشده و بسط و گسترش آن است بهعنوان یکنهاد اجتماعی و با صحت عمل و انجام کامل و درست وظایف خود در چرخه تولید امنیت نیز قرار میگیرد.
اشرفی مطرح کرد: هرچقدر افراد جامعه پنداشت مثبت و اعتماد بیشتری به پلیس داشته باشند در قبال امنیت اجتماعی مسئولیتپذیرترند و پنداشت مثبت از پلیس باعث میشود افراد هشدارهای امنیتی پلیس را جدیتر بگیرند و برای برقراری امنیت بیشتر با پلیس همکاری کنند.
معاون هماهنگکننده فرماندهی انتظامی استان قزوین با اشاره به این دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی عنوان کرد: امروز دشمنان با ترفندهای مختلف درصدد ضربه زدن به کشور هستند که باید با بصیرت و آگاهی توطئه دشمن را دفع و در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، دستاوردهای این انقلاب برای نسل جوان تبیین کرد.
اشرفی افزود: امروز میتوان گفت نیروی انتظامی پناهگاه امن و قابلاعتمادی برای آحاد جامعه بوده که در هر زمان آماده جانفشانی و ایثار در راه آسایش شهروندان است؛ پلیسی که در زمان طاغوت نیرویی تهدید محور بود حال سازمانی جامعهمحور و در خدمت مردم است.
وی اضافه کرد: ناجا در سالهای اخیر به سازمانی پیشرو در زمینههای علمی، فناوری و استفاده از تکنولوژیهای روز تبدیل شده است؛ توجه به توسعه علم و دانش در نیروی انتظامی از چشماندازهای پلیس اسلامی محسوب میشود که کمک شایانی به ایجاد امنیت و آرامش پایدار در جامعه کرده است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: بیشک گسترش فرهنگ جهاد و شهادت بهعنوان یکی از مهمترین تحولات پلیس پس از انقلاب است، امروز جانفشانی برای امنیت مردم به یک ارزش بزرگ برای نیروهای پلیس تبدیل شده و این نیروها جانشان را در طبق اخلاص میگیرند تا فدای مردم و ارزشهای انقلاب شوند.
وی مطرح کرد: پاسخگو بودن پلیس به مردم و گوش شنوا داشتن به نظرات و دیدگاههای آنان نیز از دیگر تحولاتی بود که پس از انقلاب اسلامی در پلیس کشور به وجود آمد در همین راستا سامانه 197 راهاندازی و دفتر نظارت همگانی در نیروی انتظامی ایجاد شد.
معاون هماهنگکننده فرماندهی انتظامی استان قزوین یادآور شد: راهاندازی سامانه فوریتهای پلیسی 110 در راستای خدماتدهی مطلوب به شهروندان، ایجاد دفاتر پلیس +10 در سراسر کشور، ایجاد ساختارهایی چون معاونت اجتماعی و پلیس پیشگیری، در حوزه مردمی ایجاد مؤسسات حفاظتی و مراقبتی و پلیس افتخاری، و ایجاد ساختار پلیس فتا یکی دیگر از تحولات نیروی انتظامی در تاریخ 40 ساله انقلاب در بدنه این نیرو بود.
انتهای پیام